lördag 17 december 2022

Lustans Lakejer


Ytterligare happenings under december månad, denna gång Lustans Lakejer på Plan B i Malmö. 

Vi var i starkt behov av sovmorgon så vi tog ett senare tåg ner, lagom så vi kunde checka in och sedan gå och äta en bit mat på Jensens




Åter igen var det förvånansvärt bra, vi åt av det dyrare köttet (oxfilé och peppar steak) och jag minns knappt när jag åt så bra kött senast. Kul! Dessutom kan man ju inte motstå deras mjukglass.




Därefter gick vi till Pivo och blev genast sugna på att åka till Prag igen. Väldigt trevlig personal som är 
mån om att man får plats (jag har varit på ställen där personalen suckar när man kommer in och det är rätt fullt) och kul att de kör på det tjeckiska konceptet med lapp och streck. Det var knappt vi ville åka därifrån faktiskt och vi påpekade som så ofta att vi borde åka ner en dag och bara njuta utan att ha tider att passa.


Till sist tog vi i alla fall taxi ut till Plan B (älska Taxi Malmös app!) och i kön in var det lite dramatik då någon stackare ramlat och slagit i huvudet, men de bakom honom var läkare så han togs väl om hand och ambulans var på väg. Han var även vid medvetande när vi kommit in, så det såg ut att sluta väl.  

Vi klev in lagom till Machinista drog igång på en väldigt liten scen. Vi såg några låtar, sedan förflyttade vi oss ut och tog en öl, kollade merch och så vidare. Vi köpte även biljetter till Pet Shop Boys nästa sommar, lite så där lagom impulsivt.

När Machinista spelat klart kom de ut och signerade skivor och gitarristen satte sig vid vårt bord och pratade lite. Nina dök också upp och det var rätt nice att bara sitta där och sippa på öl och snacka, så vi brydde oss inte riktigt om när gänget i Lustans Lakejer strosade förbi för att inta scenen.




Tydligen hade de sålt väldigt dåligt, därav den lilla scenen och det gjorde att vi inte riktigt kunde stå vid sidan och softa som vi brukar, så det blev mest att lyssna på håll och sticka in huvudet ett par gånger. Det var roligare att umgås utanför helt enkelt.

När konserten väl var slut satt vi kvar en stund, sedan beställde vi taxi till KFC och beställde ett skrovmål som vi tog till hotellet.  

En trevlig kväll allt som allt, men det var nog mer av en utekväll än ren konsertupplevelse den här gången. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar