fredag 17 november 2023

Cold Connection - Piston Damp

 

Egentligen var Boytronic detta evenmangs headliner och anledningen till att vi bokat in det, men sångaren gick och blev sjuk kort innan och då flyttades det fram till februari 2024. Cold Connection och Piston Damp valde att lira ändå och eftersom vi redan hade hotellrum bokat så tog vi oss till Helsingborg för en trevlig kväll på Charles Dickens.

Vi tog tåget efter att jag slutat jobba och efter att ha checkat in gick vi till Diné Burgers för ett skrovmål. Mysigt ställe och helt okej burgare. 





Därefter knallade vi bort till Charles Dickens och noterade att Helsingborg fått upp sitt julpynt för säsongen, alltid mysigt med julljus i städer. 



Som brukligt njöt vi av öl och bra musik och när Cold Connection klev upp på scen var det ändå ganska bra uppslutning i lokalen. De gjorde en bra spelning och avslutade med deras cover på Aska med Page. Naturligtvis var Eddie Bengtsson på plats under kvällen och jag gissar att han var nöjd.









Piston Damp drog än mer folk framför scen, men det är inte ett band som blippar högt på vår pulsmätare. Jag stod ändå och gungade med en liten stund innan jag kände ett större behov av att fylla på med öl och mötte upp Stefan i baren.

Efter ett tag kände vi båda att det var tillräckligt för kvällen och vi traskade hemåt och väntade in två kebabrullar i hotellfoajén i vad som kändes som en evighet. 

Sedan sussade vi gott och vaknade i bra form, vilket var tur eftersom det var både banarbete och elfel i tågtrafiken. Vi fick kuska buss mellan Åstorp och Hässleholm och se alla småorter däremellan, där Kvidinge stack ut som en av de absolut tråkigaste orter vi sett på länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar