tisdag 26 juli 2022

Hugo Åbergs Memorial 2022

 


Pandemin ställde till det för vårt besök 2020, men nu var de äntligen dags att besöka Jägersro igen. Vi hade bokat plats på restaurangen den här gången och det var insläpp redan kl 14:00 för oss, så vi tog tåg ner till Malmö + bussen ut till banan och tog en fika på köpcentrat, sedan ställde vi oss i entrén och bjöds på lite cider innan restaurangen öppnade.


Väl på plats insåg vi att man faktiskt såg rätt bra från sitt bord och det var eluttag överallt så att man enkelt kunde koppla in laddare till mobil och platta så att man kan lägga sina spel. Jägersro är nämligen helt digitalt numer. Det var även gott om servitriser som alla var assignade till specifika bordsnummer + att man via en app kunde lägga beställningar på dricka om man inte orkade vänta.



Det var rätt trevligt att sitta på restaurangen och spela, även om maten i sig kanske inte gick till historien som fantastisk. Men vi var inte där för en kulinarisk upplevelse heller. Samtidigt är man förstås en bra bit från banan, så det blir inte riktigt samma känsla som att sitta ute så klart. Men med tanke på det blåsiga vädret var vi väldigt nöjda att få sitta inne i värmen. 




Restaurangen var populär och det droppade in mer och mer folk under eftermiddagen och det var i stort sett fullt lagom till V75 drog igång.

Snett ner från oss satt två äldre män som var på plats lika tidigt som oss och där den ene av dem var rejält förfriskad redan då vi kom. Han var rätt jobbig, då han konstant kallade in servitrisen och höll på att bräscha om sina pengar och att han minsann skulle ha in det och det oavsett vad tiden var och vad köket var redo för. Hon skötte det med bravur, men han var även på andra och det slutade till sist med att ordningsvakterna efter flera samtal med mannen gav upp och kastade ut honom. Rätt pinsamt att se, inte minst eftersom de brände galet mycket pengar under tiden de han sitta där. Arslen är arslen oavsett plånbok. 

Nåväl, för oss var det lugnt och vi spelade på utan några gigantiska framgångar, men det var en trevlig speldag. Don Fanucci Zet vann som väntat Hugo Åbergs Memorial och efter nästa lopp betalade vi notan och gick ut och ställde oss i den enorma busskön tillbaka in till city. Vi lyckades pressa oss på en buss och klev av vid Stortorget och efter lite förvirring kom vi till rätt Elite-hotell så vi kunde checka in, sedan tog vi oss ut igen och tog ett par öl på Lilla Torg innan det var dags att sova.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar