lördag 17 december 2016

Lustans Lakejer - Uppdrag i Genéve 35-årsjubileum


Årets sista utflykt inleddes passande nog med ett julbord på Sankt Markus Vinkällare i Malmö. God mat och öl och ett gottebord som för en gångs skull fick mig att dregla. Tiramisu och cheesecake, daimmousse och hallonpaj... Vi var tokmätta efteråt och lade oss en stund på hotellet för att smälta maten och det var lite motvilligt vi faktiskt begav oss bort till KB.








Malmö var för övrigt väldigt juldekorerat och piffigt.




Vi kom precis lagom till förbandet Obsession of Time som också återförenats och gjorde sin första spelning på många år. Charmig trio och kul med referenser till Stadt Hamburg som publiken älskade.



Sedan var det dags för Lustans lakejer att inta scenen och det var en lite hes Johan Kinde som klev in i sin vita kostym och han bad om ursäkt på sitt typiska maner (jag har fått en släng syfilis på strupen). Han körde dock på som vanligt och röjde loss till hela albumet Uppdrag i Genéve. Därefter var det såklart plats för ytterligare guldkorn, och de inledde med tidlösa megahiten Diamanter och det mottogs förstås väl av hela publiken.







Allt som allt en trevlig tillställning och det enda att klaga på är att KB är en ganska hopplös lokal. 28 kronor + 20 minuters väntan på en halvljummen ramlösa gör dessutom inte Teresa mer positivt inställd. Däremot ett varmt tack till de två Malmöpoliser som tipsade oss om nattöppna SevenEleven så att vi kunde handla läsk och vatten till våra toktörstande strupar!

Set list:

  1. Rendez-Vous i Rio
  2. En lång natts färd mot dag
  3. Sista tangon i Paris
  4. Segerns sötma
  5. Stilla nätter
  6. Man lever bara två gånger
  7. Män av skugga
  8. Unga Moderna
  9. Öppna städer
  10. Paradisets portar
  11. Diamanter
  12. Sång om syrsor
  13. Begärets dunkla mål
  14. Skuggan av ett tvivel
  15. En främlings ögon
  16. Läppar tiger, ögon talar
  17. Massans Sorl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar