lördag 7 september 2019

Cirque Éloize - Saloon


Det var ett tag sedan vi var på cirkus. Det är något visst med att se dessa akrobatiska övermänniskor i action. Cirque Éloize är systerkompani till Cirque du Soleil och kommer också från Kanada. Vi tyckte temat lät kul och bokade den tidiga föreställningen för att kunna åka hem efteråt.

Vi passade på att äta innan på fiskrestaurangen i Saluhallen, mycket gott. Vi passade sedan på att ta efterrätt på Wayne's Coffee bredvid Malmö Live.



Som alltid på Malmö Live var platserna bra, den här gången hade vi sidoplatserna på parkett, trevligt att slippa trängas med andra.



Så till själva evenemanget:
Temat är förstås riktigt kul, det finns mycket att göra med Vilda Västern och livemusiken sitter som en smäck (oftast). När det gäller själva cirkusakterna är det lite upp och ner, vissa akter är riktigt maffiga, andra känns faktiskt lite meh. Naturligtvis är jag ju rätt bortskämd med att ha sett så många Cirque du Soleil-akter genom åren också.

Det är också en lite rörig story, vilket inte hjälper de mindre spännande akterna. Jag kan inte låta bli att önska att de hade skärpt till själva storyflödet lite. Det var inte helt enkelt att hänga med i vad de egentligen ville förmedla med de olika karaktärerna.

Men det är överlag en trevlig show med ett kul tema, väl värd tre cowboyhattar av fem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar